MEGÁLLAPODÁS CIRCUIT FELHŐSZOLGÁLTATÁS ELÉRHETŐVÉ TÉTELÉRŐL

circuit c.jpg

Circuit - ingyenes próbaverzió

Preambulum

A Procomp Telecom Kft.a Unify Software and Solutions GmbH & Co.KG (továbbiakban Unify) hivatalos disztribútor Partnere, és jogosult a Unify felhőszolgáltatások (beleértve a Circuit szoftver) magyarországi értékesítésére a Unify által minősített, Viszonteladói Partnereken keresztül, üzleti Végfelhasználók számára. Társaságunk nem értékesíti a havidíjas szolgáltatásokat közvetlenül a Végfelhasználóknak, de biztosítja a lehetőséget a Circuit termék ingyenes próbaverziójának a használatára. Jelen megállapodás kizárólag a Circuit ingyenes verziójának szolgáltatási jogviszonyát szabályozza. Végfelhaszáló elfogadja, hogy amennyiben előfizetői szolgáltatáscsomagra kíván váltani, ingyenes fiókja átmozgatásra kerül a viszonteladói csatornába és jelen megállapodást a megfelelő Viszonteladó Partner felhőszolgáltatási megállapodása váltja fel. A jogosult Viszonteladók listája az adatkezelési tájékoztató mellékletében található. Az előfizetői fiókhoz kapcsolódó szolgáltatási megállapodást Viszonteladó írásban és/vagy elektronikus formában megküldi Végfelhasználónak.

1. A megállapodás tárgya

Jelen megállapodás (megállapodás Circuit felhőszolgáltatás elérhetővé tételéről - ingyenes próbaverzió - , a továbbiakban Megállapodás) szabályozza a kölcsönös teljesítési kötelezettségeket és egyéb szerződéses szempontokat a Procomp Telecom Kft, - székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122, adószám: 13943727-2-42, képviselő: Bakos Gábor (a továbbiakban Disztribútor) és a Végfelhasználó között a Unify, mint szolgáltató által biztosított szolgáltatások kapcsán.

 

2. A megállapodás tartalma

A következő dokumentumok a megállapodás integrált, elidegeníthetetlen elemeit képezik:

 • A Circuit általános felhasználási feltételei (TOSP -Terms of Service Production of Unify Cloud Services ), beleértve a szolgáltatási szintű megállapodást (SLA)

https://unify.com/en/legal-information/terms-of-service-production

(1.sz.melléklet)

 • Elfogadható felhasználási magatartás (AUP – Acceptable Use Policy for Circuit)

https://unify.com/en/legal-information/acceptable-use-policy-for-circuit

(2.sz.melléklet)

 • A termék és szolgáltatás leírása (PSD – Product & Service Description for Circuit)

https://nuxeo.unify.com/nuxeo/site/proxy/nxdoc/view/pdf/d8cd781e-ffd8-45d4-a87a-73b1de91595c

(3.sz.melléklet)

 • Suppot fórum szabályok (SFR – Support Forum Rules for Circuit)

https://unify.com/en/legal-information/support-forum-rules-for-circuit

(4.sz.melléklet)

 • Végfelhasználói Licensz Megállapodás (EULA – End User License Agreement for Circuit)

https://unify.com/en/legal-information/eula-for-circuit

(5.sz.melléklet)

 • Adatkezelési tájékoztató a felhasználók személyes adataira vonatkozóan

https://unify.com/en/legal-information/dps-for-circuit

(6.sz.melléklet)

 

A fenti mellékletek (1-6. melléklet) a Circuit használatával kapcsolatos rendelkezések jelenlegi, eredeti dokumentumai, melyek össze vannak kapcsolva mind az asztali alkalmazás (Desktop Application), mind a mobil kliens, valamint a böngésző alapú webes alkalmazás (Web Application) jelenlegi verziójával. Ezen rendelkezések közvetlenül alkalmazandók a végfelhasználó és a Unify Software and Solutions GmbH & Co.KG (továbbiakban “Unify”) között.

Felek megerősítik, hogy a fenti mellékleteken szereplő rendelkezéseket megismerték.

3. Nyújtott szolgáltatások

 • A Circuit szoftver fejlesztése, üzemeltetése és támogatása a Unify által történik. Az ingyenes és/vagy fizetős Circuit szolgáltatások elérhetőségét a Unify a Disztribútoron, illetve a Viszonteladó Partnereken keresztül biztosítja a Felhasználónak

 • Ingyenes próbaverzió esetén a Végfelhasználó számára közvetlenül a Disztribútor lehetővé teszi a szolgáltatás bekapcsolását, azonban havi díjas előfizetői szolgáltatás igénybevétele esetén a Disztribútor egy arra jogosult Viszonteladóhoz irányítja a Végfelhasználót

 

A Circuit felhasználói támogatását közvetlenül a Unify nyújtja:

 • Közvetlenül az asztali alkalmazáson keresztül (Desktop Client), vagy a webes alkalmazáson keresztül (Web Application) a „Report Problem” menü alatt található csevegés (Chat) által

 • Online támogatás a https://www.circuit.com/support oldalon keresztül

 • Telefonon elérhető által.

  • angol nyelvű támogatás: +44 1908 8 17503 (24 órában a hét minden napján – bármikor hívható)

  • német nyelvű támogatás: +49 (0) 897 007 11147 (8:00- 16:00 CET, H-P)

4. Kivételek – korlátozó rendelkezések

 

A Circuit szolgáltatásnak a Végfelhasználó meglévő kommunikációs infrastruktúrájába történő, illetve más szolgáltatásokkal, szoftverekkel történő integrálása nem része a jelen szolgáltatási szerződésnek. (projekt alapú megállapodás szükséges hozzá, minősített Viszonteladó és Végfelhasználó közöt)

 

5. Díjszabás

A mindenkori díjszabást a https://www.circuit.hu/elofizetoi-csomagok oldalon tesszük közzé.

 

6. A szolgáltatás hatályba lépése, időtartama és megszűnése

 

Jelen megállapodás a Circuit ingyenes fiók használatának megkezdésekor lép hatályba, és határozatlan időre szól. Előfizetői csomagok használata esetén a minimális szerződési idő 12 hónap a fizetős szolgáltatás igénybevételétől számítva.

7. Különleges rendelkezések

Végfelhasználó tudomásul veszi, hogy a Circuit használat során keletkezett adatokat a Unify a cloud storage partnerei szerverein tárolja, a szerződés aláírásakor ez a partner a Google, aktuális információ itt érhető el: https://unify.com/en/legal-information/dps-for-circuit. A Disztribútor, valamint a Viszonteladó Partner nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz, és nem dolgozza fel azokat. A Unify a disztribúciós csatornán keresztül kizárólag a számlázáshoz szükséges adatokat biztosítja Viszonteladó Partner számára. Ami az adatvédelmi jogszabályokat (EU-GDPR) illeti, a Unify a megrendelés közvetlen feldolgozója a Végfelhasználó felé. A megállapodás elfogadásával Végfelhasználó vállalja, hogy elfogadja a Unify általános adatkezelésre vonatkozó megállapodását (DPA - Data Processing Agreement), mely a https://unify.com/en/data-protection oldalon található