Unify Digital Channel - Demo

A Unify Digital Channel szolgáltatása különféle értékesítést segítő elemből áll. Email és Social kampány erőforrásból, központilag gyártott és szerkesztett tartalmakból és ami esetünkben a legfontosabb, a saját weboldalra integrálható webes tartalomból áll. A webes tartalom mindig a legfrissebb és az aktuális portfólióra vonatkozik. A tartalmakat magyar nyelvre fordítjuk így minden Partnerünk számára elérhető.

A szolgáltatást regisztrálni kell a Unify Partner Portal oldalán, és teljesen díjmentes. A Circuit fizetős csomagok értékesítéséhez szükséges estore, ebbe a beágyazott tartalomba kerül élesítésre. Úgy működik, hogy az OpenScape Cloud Partnereknek a "próbálja ki ingyen a Circuit-et" link rögtön a fiók regisztrálására mutat, és az új fiók autómatikusan a Partner alatt kerül regisztrálásra. A nem Cloud partnereknek ez az estore ki van kapcsolva, és egy általános kapcsolatfelvétel jelenik meg helyette.

Maga a beágyazott tartalom több módon is beilleszthető a saját weboldalra, így szinte bármilyen stílusú oldalhoz illeszkedni tud. Az alábbi demo egy teljesen kibontott iframe.

A beágyazott tartalom a Unify szerverére mutat, de az Ügyfél a Partner oldalán találkozik vele, így vele azonosítja egyből, mint szerződő Partner. Szoros ügyfélkapcsolat!

A tartalmakat nem kell karbantartani, a Unify végzi ezt, és mindezt költségmentesen. És ráadásul "kb magyar" nyelven :)

Magyar nyelvű tájékoztató tartalmak, melyek a beállított portfólió elemeket tartalmazzák. Pl. aki nem ért a nagyrendszerhez, célszerű kibenni az OpenScape 4000, OSV tartalmakat. A saját Partner Portálon ez részletesen beállítható

Ez maga az estore azoknak a Partnereknek, akik már minősített OpenScape Cloud partnerek