HOME | Circuit

Szeretnéd egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a mindennapos üzleti kommunikációd?

A Circuit minden, amire csapatodnak szüksége van ahhoz, hogy kommunikáljon.

Digitális világunkban a különböző alkalmazásokkal szemben alap elvárás, hogy tökéletesen működjenek minden eszközön. A Circuit segít abban, hogy a vállalkozásod a világ bármely pontján mindig a kommunikáció középpontjában maradjon.

Mi is a Circuit?

A Circuit a csoportmunkát egyszerűen jobbá teszi!

A Circuit egy olyan vállalati közösségi felület, mely egyetlen alkalmazásból biztosítja a hang, videó vagy képernyőmegosztás alapú csevegést, konferenciahívásokat és fájlmegosztást.

Bárhonnan elérhető

A világ bármely pontjáról, azonnal és valós időben használható. Nem szükséges személyesen elutazni a konferenciákra, meetingekre, mivel a Circuit által könnyedén megoldható a kommunikáció számítógépről és az ingyenes mobilalkalmazásból egyaránt.

Maximális biztonságot nyújt

A Circuit 100%-os biztonságot és adminisztrációt biztosít, amivel a kényes üzleti információkat is biztonságosan oszthatod meg.A megosztott üzeneteket és fájlokat hozzáférhetetlen módon tárolhatod a felhőben

Gyors és rugalmas megoldás

Gyors döntést igénylő helyzetekben villámgyorsan egyeztethetsz a kollégáiddal, akár egy kattintással indított HD videókonferencia segítségével. Ráadásul hozzá integrálható külső alkalmazásokhoz a céges telefonalközponthoz és vállalatirányítási rendszerekhez is.

Tedd hatékonyabbá az üzleti kommunikációd!

Az ingyenes próbaverzióval akár már most elkezdheted...

Milyen problémákra nyújt megoldást a Circuit?

EMAIL STORM

Tele a fiókod felesleges levelekkel? Nem találod a fontos információkat?

A Circuit-ben minden rendszerezve van témák szerint és az egyes beszélgetés taggelhetők. Kontext keresővel pillanatok alatt lehet keresni adott személyre, témára, szövegre vagy akár file-on belüli tartalmakra.

A Circuit applikációból valós időben minden információ azonnal rendelkezésedre áll.

VIDEO KONFERENCIA

Bonyolult a megszervezése? Különféle programokat kell telepíteni a belépéshez?

 

A Circuit felületről mindössze 1 kattintással lehet 1:1 vagy csoportos videó konferenciát indítani. A külső beszélgetésben résztvevőnek nem szükséges semmilyen programot telepítenie, vagy bonyolult regisztrációval bajlódnia, elég csak a kapott URL-re kell kattintani és csatlakozott a híváshoz.

INFÓ KÁOSZ

Túl sok eszközzel, programmal dolgozol, csak hogy mindenkit elérj?

 

Rendszerünk egyetlen felületen összefogja az összes kommunikációs csatornát. Nem kell futtatni különböző ablakokat és appokat, minden egy helyről egyszerűen és könnyen elérhető. A meglévő email rendszer is integrálható, így a levelezés csupán 1 kattintással beilleszthető az adott beszélgetésbe.

ADATBIZTONSÁG

Nem használhatod a kedvenc közösségi appod, csak mert nem biztonságos?

 

A Circuit a tárolt információkat titkosítja, a külsőleg való hozzáférést megakadályozza. Kizárólag a jogosult felhasználók látják a beszélgetésben megosztott információkat. A felhasználókat pedig egy admin kezeli, így a jogosultságok bármikor megváltoztathatók.Mindezek mellett a Circuit valós közösségi élményt nyújt!

Élvezd a rendszerünk által nyújtott kommuikációs előnyöket a mindennapokban!

Miért a mi egyedülálló rendszerünket válaszd?

  • Költséghatékony, hiszen a Circuit egy felhőből szolgáltatott kommunikációs felület, nem kell semmilyen helyi infrastruktúrába beruházni, üzemeltetni. Csupán csak internet kapcsolat szükséges.

  • Maximális biztonságot nyújt, a legmagasabb fokú IT biztonság mellett működik, titkosított kapcsolatokon keresztül, adataid bizalmasan kezeli.

  • Bárhonnan, egyszerűen hozzáférhető, nem szükséges a személyes részvétel a konferenciákhoz, üzleti meetingekhez.

  • Egyetlen felületen összefogja az összes kommunikációs csatornát, így hatékonyabbá teszi a céges egyeztetéseket.

  • A Circuit használatához nem szükséges költséges internet kapcsolat, hiszen minden felhasználó a saját publikus internet kapcsolatán keresztül csatlakozik, biztonságos, titkosított kapcsolattal.

  • Nem kell a frissítésekkel foglalkozni, mivel minden esetben a legújabb verzió kerül betöltésre bejelentkezéskor, így gyakorlatilag nincs állásidő.

Könnyítsd meg a vállalati egyeztetéseket és konferenciákat

Nézd meg az ingyenes verziót! Csak néhány kattintás és már ki is próbálhatod a kollégáiddal

A Circuit sikerét és megbízhatóságát a nemzetközi szervezetek elismerései mutatják meg leginkább

 

Kipróbálnád az új Digitális Munkahelyed?

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél egy hatékony kommunikációs eszközt bevezetni a cégednél nagyobb befektetés nélkül, akkor kérj ajánlatot, vagy egyszerűen csak próbáld ki a szoftvert ingyenesen!

Hogy segíthessünk Neked a Circuit kipróbálásában, használatában, kérjük adj meg néhány információt, és regisztráld be az ingyenes fiókod!
arrow&v

Procomp Telecom Kft.

1149 Budapest, Róna utca 120-122.

www.procomptelecom.hu

Telefon: +36 1 422 3170

Fax: +36 1 422 3171

  • Procomp Telecom Kft.
  • Facebook